Haha abow :)

Chacha bloggen, asså haha parre bestämm dej jag och nora och parre satt och snackade lite o så på msn sen så säger parre att hon inte kan va och bara för att hon inte har några rena kläder o att alla ligger i tvättkorgen det har hänt mej också :/ men i alla fall hon ska få låna kläder av nora så grattis haha parre (L) aja sitter och väntar på att nora ska komma till parre så dom ska vettefan typ fixa nått sen ska jag möta parre och nora typ sen ska vi göra saker typ stan men vettefan villen tid stan stänger haha aja vi hittar väl på saker och bilder kommer säker jag svär haha :) aja hoppas vi har kul då för har ju bara vart med parre en gång i hela mitt liv och med nora sist jag var med henne det var flera år sen så .. :) det har tagit sjukt lång tid för dom asså haha jag blev klar fett tidigt och nu typ flera timmar senare är dom inte riktigt klara asså shit så sega dom är haha förlåt men DU E FETT SEG KVINNA ;) haha våran humor (L) in my heart haha :) har suttit och snackat lite på msn just nu snackar jag med moa hon har visst vart o badat typ hahaha :) jag har tråkigt nu pallar inte vänta mer abooow haha :) aja nu ska jag nog dra ni får ha det bra!




p u s s

HAHAHAHAHAHA :)

HejHej bloggen ! :) idag blir det Nora och Parre då så sitter och väntar på att dom ska logga in på msn ,

vi kommer ha det bäst brudar ! men i alla fall så sitter jag här och har tråkig jag har kollat på melodifestivalen för jag såg aldrig det igår (det var igår va?) aja jag kollar typ aldrig på det för om jag ska vara ärlig så suger det.. :)

aja nu pallar inte jag :D haha diisss? nej  men haha jag är piggtrött så är lite spraliiiggg :D



p  u s s

Jag Nora & Parre imon <3

HEJHEJ ! Imorgon ska Jag Parre och Nora som man inte har vart med på flera år :) vi ska på stan lite o så sen ska vi hem till Parre eller Nora bilder kommer nog sen :)




p u s s

Skönaste dagen :)

Har inte kunnat skriva så mkt & hur Jag Felicia Moa Emma och parre hade det igår på grund av feber och nu är jag lite förkyld men men :)



Jag tog bussen till stan och gick in på gina sen typ flummade vi bara oss haha :) köpte en ny bh + string på gina (aa' sen såg vi parre och felicia så vi gick med dom lite sen skulle dom fika men ja palla inte så dom gick iväg en stund asså Parre och Felicia sen gick vi till bibloteket för skoj skull och satt vid datan ;)

Då såg vi en jävla gubbe som stog och smög på oss sen började han jaga oss haha för ingenting fett läskig typ ;s

Sen efter ett tag gick vi in på en pizzeria mums ;*

sköna bilder  från bollhavet :D <3


















Godmorgon alla sötnosar! :)



Godmorgon alla sötnosar jag vaknade nyss typ kl 8 och känner mej inte alls trött och vad kan det beropå? Jo jag sov inne hos min syster och det var ett mirakel att hon äntligen kan hålla tyst!
haha :) aja det här blev ett kort inlägg för att jag inte vet vad jag ska skriva just nu  det händer väll alla ? :p





p u s s

Evelyn Hissar & Evelyn Dissar


- Vara sig själv, jag älskar folk som vågar vara sig själv och inte går efter alla andra det är så alla borde vara.

- och glöm inte självförtroende, det är viktigt att alla har självförtroende.

- och sist men inte minst fortfarande sommar sommar sommar är bland det bästa man kan ha right ? :)

















- folk som glor, det är så sjukt irreterande när man har en riktigt bra dag och allt har gått så bra och sen när man ska tex hem från skolan så är det någon som står och glor på en som om dom vore psykopater, läskiga folk det finns :s


- finnar, sååå sjukt äckligt att se någon på bussen sitta och klämma en finne , vet inte om jag har sett någon göra det men det vore så sjukt äckligt :s


- snorig i näsan?snälla gå in på toaletten för en gångs skull!  det är så äckligt när man får hem från typ skolan sen går man förbi någon så står dom där och försöker få ut en snorkråka och ja.. jag har sett folk göra sånnt och det är så j*vla äckligt :s

Vill ha sommar! ♥




En bild från i sommras, bästa sommaren 2009 :)


Sitter och chillar lite och lyssnar på musik  Iyaz - replay :)
samtidigt som jag sitter och chattar lite med nora på msn coolt :)

när jag ser den här bilden tänker jag bara på sommar sommar sommar jag vill ha sommar !

orkar inte skriva så mycket haha abow.


p u s s

Kort inlägg :)

Chacha bloggen ! :) imorgon ska jag till stan med Moa och Emma vi ska gå runt o chilla lite, ska bli jätte roligt för har inte vart med henne ända sen jag gick i 2:an och det är flera år sen och så har jag aldrig vart ed Emma så det blir kul att träffa någon ny också :) haha vi har suttit på msn och snackat om hur kul vi ska ha och vad vi ska göra och allt imorgon så det ser jag verkligen fram emot.


Satt nyss och kollade på melodifestivalen men fick nog det är ju inga bra låtar eller vad tycker ni ?
aja ska väll dra mig vidare då !


p u s s


dags att skryta lite hörni ♥

Dags att skryta lite hörni , det här inlägget skulle komma för länge sen i alla fall så var calle kristiansson och erik grönvall på kuppan så jag drog dit med sis och mamma och hennes kompis , det var väldigt mkt folk så jag trängde mig fram sen ser jag calle som sitter och slänger sånna där pussar till mig och flirtar :) han höll på så typ hela tiden så söt han är sen så tog erik en bild på publiken och skulle sätta in på sin blogg och så klart så var jag med på bilden :) sen skulle jag ta en bild med calle och så han kunde signera skivan så klart så bilden på han och mig gick bort och vet inte hur samma med bilden på erik tur att jag tog många bilder på calle i alla fall men aja :) bilderna kommer sen orkar inte lägga upp dom nu + att mobilen e trasig men har minneskort o hela skiten så jag ska kunna lägga upp dom osv.. 


riktig kul dag det var ! :)


p u s s

RSS 2.0